Dopřejte svým nohám Vitalizační masáž

Předmluva k e-booku o kouzlech a benefitech Vitalizační masáže.

Každý si rád připomene ty radostné dětské pocity, když se malé nožky jemně dotýkaly hebkého mechu, písčitého dna svěžího potůčku nebo čerstvě posekaného trávníku…

Bylo to objevné nejen poprvé, ale pokaždé. Děti vnímají velmi intenzivně ještě všemi kanály pro příjem informací o okolním světě. Tedy i nožkama.

Ale proč ty mé dospělé nohy už nic necítí?“ ptají se mnozí. Nedivme se: odpojili jsme nohy od země, zavřeli je do bot s tlustou podrážkou, drasticky omezili jejich životní prostor, vypnuli všechna jejich čidla a odpíráme jim byť malý pohyb.

Nohy se přestaly namáhat, zlenivěly a ztratily nejen schopnost číst, co je pod nimi, ale chybí jim i obratnost, síla a balanc.

Proč působí odpojení prstů tak devastačně? Co je tou hlavní příčinou zhoršení rovnováhy? Jak nejlíp vysvětlit lidem, proč vlastně neudrží balanc a zbytečně padají?

Co všechno můžeme vysledovat z pokusu se stojanem na poster o stabilitě a síle našich chodidel a kotníků? Díky názorným skvělým obrázkům si už vždycky připomenete, proč.

Proč má smysl i ve starším věku vitalizovat, oživovat zmrtvělé nohy a vrátit pohyb až dolů, do konečků prstů u nohou.

Vitalizační masáž nohou je takovým návratem k sobě „domů“. Je krátká a přitom udělá tolik dobrého! Zlepší rovnováhu. Znovu probudí „oči a uši“ chodidel.

Navodí pocit stability. A jak z těch 2 x deseti minut vyzískat ještě mnohem víc, v tom pomohou tipy a vysvětlení v nejnovějším e-booku Probuďte své nohy.

Opravdu vás nemusí po masáži bolet ramena ani krk! Opravdu dokážete „prodloužit“ své nohy a znovu se dobře opřít. Opravdu zase uslyšíte to obrovské množství vzkazů od svých plosek a prstíků.

Ano, jde to v každém věku a je to navíc zábava.

Začtěte se, pusťte ruce do práce a dejte svým nohám šanci!

Odměnou vám bude znovunalezená vitalita, lehkost pohybu a radost z každého kroku.

Mám ráda pohyb. Baví mne jej studovat, zlepšovat, vyučovat a pohybem také inspirovat druhé ke změnám svého těla, mysli i života. Přes 20 let učím lidi zdravě sedět, stát, chodit a cvičit. Naučím vás, jak se zbavit bolestí nohou a opět si užívat lehký krok. Na můj příběh se podívejte zde >> Jsem autorkou terapeutického cvičebního online programu Cviky pro nohy.>> Napravuje rychle, zábavně a jednoduše vady a deformity nohou i chodidel. Učím vše taky naživo na jednodenních seminářích Zdravé nohy I. a také Zdravé nohy II. >> Věnuji se i klientům ve firmách nebo na individuálních lekcích a především na skupinovém cvičení Zdravá záda pro dospělou i starší generaci.>>
Komentáře

Přidat komentář